

## **May 30**

11:00 A.M. REGISTRATION OPENS

12:00 P.M. WELCOME AND KEYNOTE SPEAKERS:

LUNCH AND KEYNOTE PANEL

1:00 P.M. TRAVEL BREAK/ DISCOVER DOWNTOWN (30 MINUTES)

1:30-2:30 P.M. BREAKOUT SESSION

2:30 P.M. TRAVEL BREAK / DISCOVER DOWNTOWN (30 MINUTES)

3:00-4:00 P.M. BREAKOUT SESSION

4:00 P.M. TRAVEL BREAK / DISCOVER DOWNTOWN (30 MINUTES)

4:30-5:30 P.M. BREAKOUT SESSION

5:30 P.M. TRAVEL BREAK / DISCOVER DOWNTOWN (30 MINUTES)

6:00-7:00 P.M. RECEPTION AND NETWORKING EVENT

## **May 31**

8:00-9:00 A.M. OPENING SESSION AND BREAKFAST

9:00 A.M. TRAVEL BREAK/ DISCOVER DOWNTOWN (15 MINUTES)

9:15-10:00 A.M. BREAKOUT SESSION

10:00 A.M. TRAVEL BREAK / DISCOVER DOWNTOWN (15 MINUTES)

10:15-11:00 A.M. BREAKOUT SESSION

11:00 A.M. TRAVEL BREAK / DISCOVER DOWNTOWN (15 MINUTES)

11:15 A.M. KEYNOTE SPEAKER